Välgörenhetsjulkonsert för församlingens musiker i Helsingfors

ti 20.12 kl. 19.00 – 20.30
Affischmotiv för samfundsmusikernas julkonsert den 20 december kl. 19.00 i den Tyska kyrkan i Helsingfors.

Tyska kyrkan

Julens kör- och kammarmusik i den tyska kyrkan, framförd av församlingens musiker, vokalensemblen, flöjter, stråkar, tromboner och orgel. Denna välgörenhetskonsert stöder kvinnliga studenter i Tanzania. Före och efter konserten glögg & tårtförsäljning i kyrkans entré.

Julkonsert med församlingens musiker - med vinst! Med vokalensemble, solosång och kammarmusik i olika instrumentationer framför vår församlings musikentusiaster julmusik från Schütz till Merikanto tisdagen den 20 december kl. 19.00 i den tyska kyrkan. Du hör Torsten Groschup (bas), Silja Salorinne, Helinä Wacklin, Annette Hänninen (sopran), vokalensemblen, trumpeterna och trombonerna i trombonkören, Sofia Schäfer och Donate Arz (violin), Outi och Linus van Treeck (flöjt och gitarr), Yann Kempf, Christine Bürklin (flöjt), cembalo, piano och orgel. Kantor Agnes Goerke är den övergripande dirigenten. Program 10 euro.

Och det är en välgörenhetskonsert! Med intäkterna från programmet och donationer till konserten, kaffe och tårta vill vi finansiera två tanzaniska studenters examen. Före och efter konserten bjuder kaféet i kyrkans vestibul in till bakverk, samtal och samvaro.

  • Musik Musik
  • Mission och utvecklingsarbete Mission och utvecklingsarbete

Öppna länk i ny flik


Arrangör

Tyska församlingen i Finland, Helsinki • Helsingfors

Tag kontakt

Cantor
Tyska församlingen i Finland
(tillgänglig dagligen utom måndagar och tisdagar)
Bernhardsgatan 4
00130 Helsingfors