Skördetjänst i Rovaniemi

lö 2.9 kl. 15.00 – 18.30
Vy över Ounasrinne kapell och församlingshem i Rovaniemi på sommaren.

Somonens kyrka i skogen nära Oikarainen och Ounasrinne kapell, Saarvantie 3, 96400 Rovaniemi

Vid skördegudstjänsten tackar vi för skörden. Men vi tackar också för hela naturen och för vår värld. Men hur är det med världen? Världen är så hotad - finns det fortfarande utrymme för drömmar?

Drömmar är lika färgglada som regnbågen.

Välkommen till gudstjänsten som leds av vår nya kyrkoherde Päivi Lukkari. Efter gudstjänsten går vi till Laavu, där Tysk-finska föreningen ordnar kyrkkaffe. Där vill vi lära känna varandra över en kopp te eller kaffe (ta gärna med något att äta!) och tillsammans fundera på hur vi vill fortsätta att forma det kyrkliga arbetet i Rovaniemi. Jag ser fram emot att träffa dig!

Vänligen observera: Vid dåligt väder äger gudstjänsten och kyrkkaffet rum kl. 17.00 i Ounasrinne kapell; Saarvantie 3, 96400 Rovaniemi. Du kommer att informeras här och via vår e-postdistributionslista veckan före gudstjänsten om vädret är dåligt.

Information om den gemensamma mötesplatsen i Rovaniemi Öppna länk i ny flik

Rovaniemi