Musikgudstjänst och barnkyrka på andra söndagen efter trettondagen i Helsingfors

sö 14.1 kl. 11.00 – 13.00
Detalj i det färgade glasfönstret i Tyska kyrkan i Helsingfors.

Församlingshall, Tyska kyrkan

Vi inbjuder dig hjärtligt till en musikgudstjänst den andra söndagen efter trettondagen klockan 11 med pastor Tina Meyn. Samtidigt firar vi barnkyrka i församlingshemmet. Den traditionella nyårsmottagningen kommer att äga rum direkt efteråt i församlingssalen.

Låt allt ni gör ske i kärlek.
— 1 Korinthierbrevet 16:14

På söndag firar vi en festgudstjänst med speciell musik klockan 11 i Tyska kyrkan. Årets gudstjänst kommer att fokusera på mottot för 2024.

Därefter följer den traditionella nyårsmottagningen i församlingshemmet: Våga älska! Tillsammans vill vi skåla för det nya året och be om Guds välsignelse. Denna dag vill vi särskilt tacka alla volontärer som engagerar sig i vårt samhälle över hela landet. Alla församlingsmedlemmar och intresserade - med eller utan inbjudningskort - är hjärtligt välkomna till nyårsmottagningen! Och inte bara alla vuxna är välkomna, utan även alla barn! Parallellt med gudstjänsten för de vuxna kommer det att hållas en barngudstjänst i församlingssalen, och under mottagningen kan barnen fördriva tiden i den kreativa lek- och pysselzonen.

Vi börjar alla tillsammans klockan 11 i kyrkan.

• Musik Musik

Samfällighetens ledning
(tillgänglig dagligen utom fredagar)
Cantor