Gudstjänst i trädgården i Munksnäs

sön 18.8 kl. 12.00 – 14.30
Utsikt över havet från trädgården på äldreboendet i Munkkiniemi.

Deutsches Seniorenwohnheim • Seniorhemmet i Munksnäs, Notstigen 2, Helsingfors • Seniorikoti Munkkiniemessä, Nuottapolku 2, 00330 Helsinki

En varm inbjudan att delta i skapandets glädje i trädgården vid havet i Munkkiniemi på söndag kl. 12.

På söndag firar vi vår trädgårdsgudstjänst på det tyska äldreboendet i Munkkiniemi.

Glädje över skapelsen!

Stora och små, unga och gamla kommer att vara där. Med utsikt över havet, vind i ansiktet, solsken eller regndroppar bjuder naturen in oss att glädjas åt skapelsen.

Den här dagen hålls ingen annan gudstjänst i Tyska kyrkan, men vi firar en gemensam gudstjänst tillsammans med de boende på äldreboendet. Gudstjänsten börjar tillsammans med alla, sedan har barnen sitt eget program med trädgårdsmästaren Norah, barn- och ungdomsarbetaren Nadia och kyrkans KiGo-team. Gudstjänsten ackompanjeras av musik från trombonkören och den Tysk-finska kören.

Efter gudstjänsten finns det möjlighet att prata med varandra över en god korv, en bit tårta, kaffe, te eller juice - på tyska, finska, svenska, engelska eller ett helt annat modersmål. Ta spårvagn nr 4 från centrum till ändhållplatsen Munkkiniemi. Därifrån är det bara några hundra meter längs kusten till den festligt utsmyckade trädgården.

Varmt välkomna!

• Barn och familj Barn och familj
  • Musik Musik

Ungdomsarbetare